SLAGTEPROCESSEN

Slagtningen af grisene foregår på et godkendt slagteri, hvor der er installeret kølerum, så modningen af grisene sikrer den bedste kvalitet i forhold til at bevare en mørhed og smag i kødet.

æblegrisen

Grisevelfærd og kød af høj kvalitet

 

Et værdigt griseliv

At kunne slænge sig under granerne på den bløde skovbund af mos og grannåle efter at have gået og rodet i jorden efter rødder og andet godt, må næsten være som at være i grisehimlen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

På en indhegnet fold med granskov og solbeklædt eng går æblegrisene og hygger sig dagen lang. De er utrolig aktive i deres vågne timer. Nogle meget nysgerrige grise, der undersøger alt omkring dem. Klør ryggen, gnubber de sig veltilpas op ad de mange træer, og når trætheden melder sig tager de en lille lur i skyggen eller i deres grisehytte, gerne tæt op af deres grisevenner.

Kosten består, udover det de finder i skovbunden, af æbler, kvalitetsfoder og vitaminer.

 

BESTIL EN ÆBLEGRIS

Der er et begrænset antal grise til rådighed, og de kan bestilles frem til 1. august 2016.

Bestillingen foretages pr. mail til: kontakt@aeblegrisen.dk eller Maria Østergaard Olesen tlf.: 2637 7200.

Kødet kan efter aftale afhentes i november/december på adressen Nørremarken 5, Rødding, 7860 Spøttrup, eller evt. leveres efter aftale.

 

 

 

 

æblegrisen

Nørremarken 5, 7860 Spøttrup

 

Copyright © All Rights Reserved.