SLAGTEPROCESSEN

Slagtningen af grisene foregår på et godkendt slagteri, hvor der er installeret kølerum, så modningen af grisene sikrer den bedste kvalitet i forhold til at bevare en mørhed og smag i kødet.

æblegrisen

Grisevelfærd og kød af høj kvalitet

 

Priser og opskæringer

Hvis du er interesseret i at købe lækkert kød omkring november/december 2016, kan du skrive en mail, og du vil blive kontaktet i juli måned for nærmere aftale. Sidste frist for bestilling af æblegrisen 2016 er 1. august 2016.

Der kan bestilles en halv eller hel gris.

 

Som udgangspunkt bliver den finparteret, og kødet bliver mærket op med små mærkater.

 

Prisen for en finparteret æblegris er 43 kr./kg.

 

En standardpartering fordelt på en halv gris vejer ca. 40-45 kg. og indeholder følgende:

  • Svinekam
  • Koteletter
  • Ribbensteg
  • Skinkesteg
  • Skinkeschnitzler
  • Stegeben
  • Skank
  • Nakkekam
  • Mørbrad
  • Rullepølseslag
  • Spareribs - rå
  • Fars

 

Hvis der ønskes en særlig fin partering, hvor kødet er pakket og lige klar til at komme i fryseren, eller hvis der ønskes en æblegris i pålæg, kan det aftales nærmere.

 

Der er kun et begrænset antal grise, og de forventes slagtet i løbet af november/december. Herfter skal de efter nærmere aftale afhentes på adressen Nørremarken 5, Rødding, 7860 Spøttrup. Alternativt kan der aftales levering andet sted.

 

Bestillingen af kød kan foretages frem til 1. august 2016 pr. mail: kontakt@aeblegrisen.dk eller ved Maria Østergaard Olesen på tlf.: 26 37 72 00.

BESTIL EN ÆBLEGRIS

Der er et begrænset antal grise til rådighed og de kan bestilles frem til1. august 2016.

Bestillingen foretages til kontakt@aeblegrisen.dk eller Maria Østergaard Olesen tlf.: 2637 7200.

Kødet kan efter aftale afhentes i november/december på adressen Nørremarken 5, Rødding, 7860 Spøttrup eller evt. leveres efter aftale.

 

 

 

æblegrisen

Nørremarken 5, 7860 Spøttrup

 

Copyright © All Rights Reserved.